Resultaten voor seks

seks
 
Lezing Wiskunde en seks door Jean Paul Van Bendegem deMens.nu.
Toch zeggen de woorden elke drie seconden niets over seks, maar wel alles over wiskunde, want drie seconden is een maat en meten hoort thuis bij de koningin der wetenschappen. Deze vaststelling nodigt uit om verder na te denken over seks en wiskunde.
Seksueel risicogedrag Cijfers Context Huidige situatie Volksgezondheidenzorg.info.
Jonge mensen hebben vaker risicovolle seks. Nederlandse jongens gebruiken vaker condoom. Breed aanbod aan maatregelen in en buiten de zorg. Risicovolle seks naar leeftijd en geslacht. Risicovolle seks 2020. 16 jaar en ouder. Exporteren als CSV bestand. Bron: Gezondheidsenquête/Leefstijlmonitor CBS i.s.m.
Je bent jong en je wilt niet: waarom ook jongeren weinig seks hebben De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Ik voel me daar wel slecht bij, want ik vind mijn lief nog altijd knap en ik wéét dat als ik het doe dat het waarschijnlijk wel weer fijn zal zijn, maar momenteel is het op een punt gekomen dat alles rond seks awkward is.
Seks en Relaties De Standaard.
Leve de liefde, Islam, Homoseksualiteit, Seks en Relaties. 30/04/2021 Als een vrouw nee bedoelt, is het nee. De Netflixserie Grand Army toont hoe seksueel geweld kan gebeuren, maar over het waarom wil schrijfster Katie Cappiello de kijkers laten debatteren. Daar kunnen we wat mee, nu het seks.
Onze 18 beste seks tips voor een fijn spannend seksleven.
van der Wiel: Uit" onderzoek blijkt dat men meer geniet van seks als men de schaamte voorbij is. Met name het niet durven praten over seks, de angst voor experimenteren en het niet kunnen of willen verplaatsen in de belevingswereld van de partner hebben een negatieve invloed op seksueel gebied.
Ik ben jonger dan 16. Mag ik seks hebben? Fara. Fara luistert, informeert en begeleidt bij zwangerschapskeuzes.
Andere aanleidingen tot onderzoek. Als je jonger dan 16 bent, mag je in principe geen seks hebben. Indien één van jullie meerderjarig is dan heeft hij/zij een strafbaar feit gepleegd. Je mag seks hebben vanaf dat je minstens 16 jaar bent.
Minder zin in seks Thuisarts.nl.
Minder zin in seks. Geen zin in seks Opwindingsproblemen Libidoverlies. Minder zin in seks komt veel voor. Het kan zijn dat dat bij u hoort en u zich er prima bij voelt. Heeft u er last van, dan kunt u kijken of u er iets aan kunt doen.
Zin in seks seksualiteit.
Bijvoorbeeld een aanraking, een fantasie, seksuele beelden uit een film, een foto of muziek. Maar ook bezig zijn met seks, zoals zoenen en strelen, kan maken dat je zin krijgt om verder te gaan. Ik ben dus helemaal niet zo dol op spontane seks.
Seks en ouder worden Blog Perfect Health.
Lichamelijke ongemakken en ziekten hoeven niet te betekenen dat u geen of minder seks hoeft te hebben. Het hebben van seks kan juist een goede manier te zijn om uw lichaam soepel te houden en eventuele pijn tegen te gaan.
Geen zin in seks: wat kan de oorzaak zijn? Etos.
Het kan ook gewoon zijn dat je de eerste en de laatste maanden van je zwangerschap minder zin hebt in seks. Na de geboorte van je baby duurt het vaak een paar maanden voordat je weer zin in seks hebt.
Waarom vrouwen betere seks hebben onder het socialisme Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Download Radio 1 app. Radio 1 Select. Radio 1 Classics. Radio 1 Sessies. Vox Top 3. Home Programma's' Interne Keuken Waarom vrouwen betere seks hebben onder het socialisme. Waarom vrouwen betere seks hebben onder het socialisme. 16 november 2019. Soms volstaat een titel van een boek om de luisteraar de oren te doen spitsen. En het straffe is: het is geen grap. De Amerikaanse antropologe Kristen Ghodsee meent het echt. Uit een sociologische studie vlak na de val van de Muur bleek dat 80% van de Oost-Duitse vrouwen ten tijde van de DDR een orgasme kreeg tijdens de seks. En Raymond bij ons maar zingen van Ze komen zelden klaar, meneer. Was dat echt zo? Hoe kwam dat? En kunnen we daar nog iets van leren? Dat lijken ons interessante vragen voor Bieke Purnelle, freelancejournalist en directeur van RoSa, het kenniscentrum voor gender, feminisme en gelijke kansen. Zij schreef het voorwoord bij de Nederlandse vertaling van Why Women Have Beter Sex Under Socialism. And Other Arguments for Economic Independence.' De Oost-Duitse vrouwen hadden tot twee keer zoveel een orgasme dan hun West-Duitse zusters, vertelt Purnelle in Interne Keuken. En dat had met een aantal verschillende dingen te maken.
Home.
Op basis van de uitkomsten van het landelijk onderzoek Seks onder je 25e 2017 zijn drie publicaties verschenen: het onderzoeksboek Seks onder je 25e, het boekje 103 vragen over jongeren en seks en het actieplan Seks onder je 25e. Vervolgonderzoek in het voortgezet speciaal onderwijs 2019.

Contacteer ons