Resultaten voor ardennen

ardennen
 
Een dagje uit bij Groepsaccommodatie Den Hazelaar in Eersel.
accommodaties en sportieve arrangementen. Welkom bij Den Hazelaar. Welkom bij Den Hazelaar. Welkom bij Den Hazelaar. Welkom bij Den Hazelaar. Welkom bij Den Hazelaar. Groepsaccommodaties en sportieve arrangementen in de Kempen. In de prachtige omgeving van Eersel biedt den Hazelaar, naast de verhuur van vier groepsaccommodaties, leuke en sportieve ontspanningsmogelijkheden voor kleine en grote groepen. Wij verhuren grote steps en beschikken over een permanent ingerichte sport- spel- survivalbaan. Diverse tochten in de bosrijke omgeving en ons zeer uitgebreide schietprogramma maken uw verblijf onvergetelijk. Weer een geweldige kampweek afgesloten met groep 8. Dit keer in de Driepunt mogen logeren. Tot volgend jaar. Naar het overzicht. Een dagje uit bij Groepsaccommodatie Den Hazelaar in Eersel. 31 0 497 51 25 09.
Clinic Survival - Outdoor Challenge Park.
Voor iedereen die tot het uiterste wil gaan! 10:00: 10:15: Ontvangst op het park met instructie over het uitje 10:15: 11:15: Activiteit: clinic survival 11:15: 11:30: Afsluiting van de activiteit en mogelijkheid tot een drankje op ons terras. Boek nu online! Duur: 1,5, uur. Intensiteit: 5 5. Prijs: €10,-, tot €20,-, p.p. Onder begeleiding van een instructeur. Inclusief ontvangst en afsluiting. Strijd der elementen. Instaptarief 135 euro. You May Also Like. Tokkel, Abseil op Vliegveld Twenthe. Op Vliegveld Twenthe de tokkel gedraaid van 170 meter lengte en een uitdagende abseil van 12 meter hoog. Bedrijven, Herfst, Lente, Winter, Zomer. Duur: 2 uur Herfst Intensiteit: 3 5 Lente Winter Zomer. € 130 per persoon. Meerdaagse 3 tot 5 dagen. Kiest je school voor een uitdagende dag of event bij Outdoor Challenge Park, dan wordt je klas een echte groep. Intensiteit: 2 5 Prijs: €30,-, tot €40,-, p.p. Zoeken naar: Zoeken Avontuur op maat? Elke activiteit is afzonderlijk te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten of met wat te eten en te drinken.
Center Parcs vakantie in Les Ardennes in Vielsalm Center Parcs.
Midden in de heuvels van de Ardennen. Kies je voor een Comfort, Premium of VIP cottage? Comfortabel bed, fijne badkamer, een ingerichte keuken en een privéterras midden in de natuur. Om te profiteren van kleine extra's' zoals NESCAFÉ Dolce Gusto en opgemaakte bedden bij aankomst. Om te genieten van luxe en extra services. Bekijk alle accommodaties. Niet te missen. Onbezorgd je vakantie doorbrengen? Welkom bij Center Parcs! Lees alles over onze veiligheidsmaatregelen, de flexibele boekingsvoorwaarden en de veelgestelde vragen. Kiwa COVID-19 keurmerk. Alle Belgische en Nederlandse Center Parcs parken hebben het nieuwe Kiwa COVID-19 keurmer k ontvangen. Verder Winkelen
ardennen
LEADER Vlaamse Ardennen Plattelandsloket Oost-Vlaanderen.
Om het LEADER-gebied Vlaamse Ardennen af te bakenen, is het werkingsgebied van de drie samenwerkende streekorganisaties als basis genomen.: Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen vzw. Toerisme Vlaamse Ardennen vzw. Op basis van een diepgaande omgevingsanalyse van de Vlaamse Ardennen werden voor de komende LEADER-periode drie themas gekozen in de Lokale Ontwikkelingsstrategie.
hond
Vakantie Ardennen boeken, zonvakantie Sunweb.
Door de hogere ligging van het Ardennenplateau is de temperatuur lager en de hoeveelheid neerslag hoger, dan in de lagere delen van België. De Belgische Ardennen. De Belgische Ardennen is een zeer populaire vakantiebestemming en dat is natuurlijk niet voor niets.
topspreker.be
Yourout.be. Outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen.
Outdoor en fun. va 5 pers. Outdoordag: Via Ferrata Kajak. Actief bezig zijn op de mooiste plekken van de Ardennen. Om te klimmen heb je bergen nodig! En we geven toe, kajakken en mountainbiken worden net dat beetje spannender met wat hoogteverschil. Daarom zijn wij neergestreken in het eerste berggebied dat je tegenkomt als je Nederland verlaat: de Belgische Ardennen. Aan de rand van het berggebied in de provincie Luik vermaken we ons uitstekend. In deze prachtige omgeving nemen we je mee op pad om te genieten van de natuur en diverse gave buitensportactiviteiten te beleven. Omdat we ook thuis zijn in de horeca, ben je bij ons verzekerd van een volledig verzorgd outdoortripje. Nadat je je de hele dag in het zweet hebt gewerkt tijdens het mountainbiken, lasertaggen of abseilen, is niets lekkerder dan afsluiten met een goede barbecue. Gelukkig weten onze instructeurs raad met de Oklahoma Smoker. Dat betekent heerlijk samen zijn onder het genot van een Belgisch biertje en natuurlijk spannende verhalen delen over de belevenissen van de dag. Sougné Remouchamps ligt aan de Route du Soleil, op zon 45 minuten van Maastricht. Een prima uitvalsbasis voor één of meerdere dagen in de Ardennen. Voorbeelden van activiteiten.
20x de mooiste bezienswaardigheden in de Belgische Ardennen Map of Joy.
Het biedt ruige natuur, glooiende heuvels en kronkelende rivieren, maar ook knusse, middeleeuwse dorpjes en steden. In dit artikel: 20x de mooiste bezienswaardigheden in de Belgische Ardennen. Dé plekjes die je gezien wilt hebben tijdens een vakantie in de Belgische Ardennen.
Vervoerregio Vlaamse Ardennen Vlaanderen.be.
Verslagen vervoerregioraad Vlaamse Ardennen. Verslag VVR Vlaamse Ardennen 22 mei 2019 PDF bestand opent in nieuw venster. Verslag VVR Vlaamse Ardennen 13 september 2019 PDF bestand opent in nieuw venster. Verslag VVR Vlaamse Ardennen 25 oktober 2019 PDF bestand opent in nieuw venster.
Site officiel de l'Agence' de Développement Touristique des Ardennes.
Ontdek van Ardennen Ontdek de Franse Ardennen De interactieve kaart bekijken. Avec les ardennes en poche. Toujours prêt pour de nouvelles aventures. Télécharger notre application mobile. Jij ook, deel en verten ons op MyFrenchArdennes We hebben allemaal een verhaal te vertellen.
De mooiste dorpjes in de Ardennen.
Ga je voor de mooiste kleuren, dan moet je zo half oktober naar de Ardennen gaan. Bouillon is een kleine stad en een gemeente in het zuiden van België in de provincie Luxemburg niet ver bij de Franse grens vandaan.
Petite Suisse: Camping in het hart van de Ardennen.
Camping Ardennen - Petite Suisse. Dé 4 seizoenen camping -. Camping Ardennen - Petite Suisse. Dé 4 seizoenen camping -. Camping Ardennen - Petite Suisse. Dé 4 seizoenen camping -. Camping Ardennen - Petite Suisse. Dé 4 seizoenen camping -.
De Ardennen Belgium.be.
De folklore, de traditie en de regionale ambachten zijn er nog springlevend. De lente in de Ardennen nodigt uit tot wandelingen of tochtjes met de auto, of tot vissen, kano of kajak varen. Paardrijden, klimmen en mountainbiken zijn andere populaire sporten in de Ardennen.
Samen tegen erosie in Vlaamse Ardennen Vlaamse Milieumaatschappij.
Je bent hier: Home / Nieuwsbrief / September 2021 / Samen tegen erosie in Vlaamse Ardennen. Samen tegen erosie in Vlaamse Ardennen. De regio van de Vlaamse Ardennen is heuvelachtig en daardoor erg erosiegevoelig. Verschillende Vlaamse partners hebben binnen het Europese Triple C-project hun krachten gebundeld om te strijden tegen wateroverlast en erosie.
Gids van de Ardennen Toerisme, Vakantie Weekend.
De kaart openen. Recreatieve activiteiten in de Ardennen. Ideeën en speciale aanbiedingen of optimaal te profiteren van uw vakantie. Vindt snel uw buitenkansje! De selectie openen. Ardennen is een groen en heuvelachtig gebied, waar de Maas en zijn vele zijrivieren zich een weg doorbanen.

Contacteer ons